x

Snapcam Tap 'n' Snap HD met Wifi | Nieuw in seal

Nieuw in seal

Wifi

€19,99

Aantal:

Omschrijving

Nieuw in seal
Wifi

 

Met de iON SnapCam maak je supersnel video’s foto's in HD kwaliteit. En wat erg bijzonder is ... je draagt de action camera. Je kunt de iON SnapCam rechtstreeks aan je kledij bevestigen met de meegeverde clip of magneet. Tik de SnapCam eenmaal aan om een foto te maken en tik tweemaal een HD-filmpje te maken. De SnapCam is een unieke actie camera biedt een nieuwe manier om je favoriete herinneringen vast te leggen. Dankzij de ingebouwde accu kun je wel 5000 foto's nemen of 2,5 uur filmen.
Tap'n Snap

De SnapCam is binnen 1 seconde opgestart en kan bediend worden met één aanraking, zo ben je altijd op tijd om een foto of video te nemen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hoofddorp.

Used Products Hoofddorp
Tuinweg 12a
2132DP Hoofddorp

Telefoon: 023-5651873
WhatsApp: 06-20446488

Verzendkosten

Pakketten: € 6.95
Brievenbuspost: € 4.-

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop